Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website voor paardenobjecten

Foto Lonneke Ruesink
Voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een woonboerderij met paardenstallen of een manege is een nieuwe website opgezet: Paardenobjecten.nl. Expedient experts in Internet, Boertjes makelaardij en Carmen Boertjes sloegen de handen ineen en ontwikkelden gezamenlijk deze site waar makelaars paardenobjecten optimaal kunnen presenteren. Wilfred Franken, directeur van de FNRS, lanceerde deze website vorige week officieel.

Paardenobjecten.nl richt zich op een ieder die op zoek is naar een woonhuis met paardenfaciliteiten of een professionele paardenhouderij. Het dient als verzamelpunt voor alle paardenobjecten in heel Nederland. “Een site als deze is nodig om de branche te voorzien van de juiste informatie. Ik denk ook graag mee om dit nog verder te ontwikkelen”, aldus Wilfred Franken.

Een object wordt gepresenteerd met vermelding van specifieke kenmerken voor een paardenobject. De site bevat ook een uitgebreide zoekfunctie op die kenmerken. Naast het aanbod objecten wordt ook veel informatie gegeven over onder meer huisvesting, ruimtelijke ordening en wet- en regelgeving op het gebied van paarden houden. Alle makelaars kunnen hier hun te koop staande objecten aanmelden, ongeacht of zij aangesloten zijn bij de branchevereniging NVM, VastgoedPro of VBO. Hierdoor biedt de site een compleet overzicht van objecten. “Een site als deze bestond nog niet”, vertelt Harry Boertjes, zelf ook makelaar in paardenobjecten. “Paardenliefhebbers kunnen op de huidige internetsites niet op de belangrijke kenmerken zoeken. Bijvoorbeeld hoeveel paardenboxen zijn er aanwezig en is er een binnenrijbaan? Met paardenobjecten.nl bieden wij een duidelijker overzicht met aanbod geconcentreerd op één site.”

Bekijk hier de website Paardenobjecten.nl.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.