Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw succes voor Jonna Schelstraete met Grand-Charmeur en CSI

Jonna Schelstraete met Grand-Charmeur. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Jonna Schelstraete was donderdag in Le Mans de beste Nederlander in de Prix st. Georges met Grand-Charmeur (v. Apache). Het duo, dat pas voor de tweede keer internationaal aan de start kwam, was een van de drie combinaties die boven de zeventig procent scoorden. Met CSI pakte Schelstraete de derde plaats in de Inter II.

Vorig weekend was Schelstraete ook al goed bezig met de Apache-zoon. Op Geldrop Hippique won ze met Grand-Charmeur  donderdag de Prix St. Georges met 72,010% en vrijdag was het duo ook in de Intermédiaire I de absolute uitschieter. In deze proef kwam de score uit op 73,725%.

In Le Mans moest Schelstraete alleen Matthias Alexander Rath voor laten gaan. De Duitse ruiter was met  Danoenchen OLD goed voor een totaal van 73,412% en Schelstraete mocht zich met een resultaat van 70,588% als tweede opstellen.

Inter II

In de Inter II was de amazone ook goed onderweg met CSI (v. United). Vorige week op Geldrop Hippique won Schelstraete de Inter II met exact 70% en in Le Mans, waar de ruin voor het eerst internationaal op dit niveau liep leverde de proef 68,525% en de derde plaats op.

Uitslag PSG
Uitslag Inter II

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.