Ga naar hoofdinhoud

Petitie ‘Paardenbeul’ vandaag aangeboden

Foto Daniëlle Carrière

De petitie die Stichting Zinloos Geweld tegen Dieren initieerde naar aanleiding van de talrijke 'paardenbeul' meldingen wordt vanmiddag uitgereikt in de Tweede Kamer. 

Om half twee overhandigt de Stichting, onder leiding van voorzitter Henk ten Napel, de petitie met ruim 48.000 handtekeningen aan de commissie voor Veiligheid en Justitie.

Om de ‘paardenbeul’ is veel discussie ontstaan. Zo betwijfelden dierenartsen Jan Greve en Gert Teunissen openlijk of de paardenbeul wel bestaat. Henk ten Napel is echter van mening dat met meer politieaandacht voor de opsporing van de paardenbeul paarden, maar ook vrouwen in Nederland veiliger zullen zijn.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook