Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers jr wint Grote Prijs de Prinsenstad

Piet Raijmakers jr met Sawyer L Enchante (v. Gold de Pecourt) - Foto: Rabobank Outdoor Concours Delft

Piet Raijmakers jr kaapte met SF-ruin Sawyer L Enchante (v. Gold de Pecourt) afgelopen zaterdag de Grote Prijs van het Rabobank Outdoor Concours Delft weg voor de neus van lokale held Jordi van Oosterhout. De Grote Prijs op Z/ZZ-niveau, traditiegetrouw het klapstuk na 1,5 week spring- en dressuurwedstrijden op Manege De Prinsenstad, ging dus naar een Brabander en niet naar Van Oosterhout uit Pijnacker. 

Jordi van Oosterhout was in de barrage wel foutloos, maar net te langzaam met Gladstone (v. Grison vd Bisschop) om Raijmakers te kunnen inhalen. Kort achter beide heren volgden de amazones Noëlle van der Velde op Faithless (v. Ukato) en Sabrina van Rijswijk met Chantrea (v. Nabab de Reve) met eveneens een foutloze barrage maar beide in tijd een fractie langzamer.

Girlpower in 1,40

Een dag eerder werd de vrijdagavond wel met veel girlpower afgesloten toen Sabrina van Rijswijk met de hengst Joris van den Bisschop (v. Erco van het Roosakker) de 1.40m rubriek op haar naam schreef. Barbara Schreuder eindigde op een mooie 2e plaats met Eye of the Tiger (v. Carambole). Ook hier stond Piet Raijmakers jr op het podium, maar dan op de derde plaats met zijn merrie Dahy Lalan (v. Whitesnake).

Uitslag 1,40m
Uitslag Grote Prijs (Z/ZZ)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook