Ga naar hoofdinhoud

Top-enduranceamazone Marijke Visser reageert op ‘helse woestijnraces’

Eerder vandaag schreef Rachel Marty van Clean Endurance NL dat het afgelopen moet zijn met helse woestijnraces en dat de KNHS bijdraagt aan deze misstanden. Het bericht is enduranceamazone Marijke Visser in het verkeerde keelgat geschoten en zij reageert op haar Facebook-pagina. Lees hier Visser's reactie:

“Nu ben ik er klaar mee en gaat het gewoon openbaar op mijn Facebook pagina. Rachel Marty schopt opnieuw leugens en drama de endurance wereld in en geeft halve informatie weg. Ik ga geen discussie starten, maar wat wij doen in de woestijn is aan ons. Ik kan mijzelf recht in spiegel aan kijken en zeggen dat ik niets verkeerd doe, inclusief de club die daar nog meer is.”

Ellende opzoeken

“Dat Rachel en aanhang het daar niet mee eens is, is hun probleem. Ik zie liever mensen die hun mond houden als ze niet weten waar ze over praten of gewoon eens persoonlijk de ”ellende” opzoeken. Er zal wel een erg grote mentale (of lichamelijk) frustratie zitten dat het nodig is om elke keer maar weer mensen zwart te willen maken.”

Te ver

“Mijn discussies met Rachel waren tot nu toe prima. Ik kan mij ook vinden in dingen die ze weet rond te bazuinen en ik sta altijd open om antwoord te geven als daar vraag naar is maar nu gaat ze te ver. Contraband er iedere keer weer bij halen valt zwaar. Dit was een heel heftig ongeluk en wij zijn daar tot op de dag nog mee bezig en kapot van. Als je dan ook nog eens geen idee hebt waar je het over hebt en dan vervolgens sensatie gaat zoeken bij de sensatie zoekende nieuwswebsites ben je naar mijn idee gewoon een respectloze onbeschofte janksnor.”

Uit ervaring

“De in het artikel genoemde wedstrijden die gereden zijn door Nederlanders kunnen opgezocht worden en kan er ook gezien worden dat wij daar echt helemaal niets verkeerds aan doen zijn. Het zou eens klaar moeten zijn met Rachel Marty en aanhang. Moest er nu uit ervaring gesproken worden zou er ten eerste veel wijzere woorden uitkomen en ten tweede zou het serieuzer genomen kunnen worden.”

Vanachter computer oordelen

“Maar van achter de computer wat resultaten na lopen en dan oordelen is erg triest, ongeloofwaardig en sport bedervend. Overigens voor de informatie voor jou als lezer van het artikel. Trouwens best boeiend om de endurance kennis/ geschiedenis van onze artikel schrijfester Rachel Marty even op te zoeken.”

Bron: Facebook Marijke Visser

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Top-enduranceamazone Marijke Visser reageert op ‘helse woestijnraces’

  • Conrad Beck

    Voorweg: ik weet weinig of niets van endurance.
    Het artikel van Rachel Marty heb ik gelezen, en als daar staat dat regelmatig paarden zo’n race niet overleven (3 paarden in een race!), vind ik dat de endurance sport zwaar onder de loep moet worden genomen, misschien wel afgeschaft! In het artikel van Marijke Visser lees ik (helaas) geen feiten die het artikel van Rachel Marty ontkrachtten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook