Ga naar hoofdinhoud

Wederom Zwitsers bovenaan in Zürich

Steve Guerdat en Nino des Buissonnets Foto: Wendy Scholten

De Olympisch kampioen Steve Guerdat wist zojuist met Carpalo (v. Contender) het 1,45m in Zürich te winnen. Hij won de Toshiba Knockout-kwalificatie in 53,34 seconden. De Zwitser Niklaus Rutschi werd tweede met BB Ulina (v. Chicago Z). De Fin Maiju Mallat won de derde prijs.

Guerdat verdiende 9900 Zwitserse Frank met zijn overwinning. Voor Rutschi was er 6000 Zwitserse Frank over en Mallat won met Armani the Gun CH (v. Abanos) in 58,11 seconden 4500 Zwitserse Frank.

Vierde werd Werner Muff, die eerder vandaag het 1,35m op naam schreef. Met Zwinulana (v. Phin Phin) reed hij foutloos in 58,91 seconden. Voor de Zwitserse amazone Christina Liebherr was er een vijfde plaats met L.B. Callas Sitte Z (v. Calvaro Z).

Beste Nederlander was Jeroen Dubbeldam. Met Utascha SFN (v. Lux) werd hij achste in 64,72 seconden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook