Zwitserse bond reageert op beschuldiging Paul Estermann

Paul Estermann met Castlefield Eclipse Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Zwitserse hippische federatie heeft een verklaring naar buiten gebracht naar aanleiding van de beschuldiging van kaderruiter Paul Estermann. Vorige week werd Estermann door zijn voormalig groom van beschuldigd zijn merrie Castlefield Eclipse tot bloedens toe geslagen te hebben.

In de verklaring laat de federatie weten geen verder informatie over de zaak te hebben, maar het welzijn van het paard op de eerste plaats te zetten.

Onderzoek

De bond zal het verdere onderzoek naar de beschuldiging nauwlettend volgen en indien nodig passende maatregelen nemen. Dat gebeurt echter pas nadat er een volledig onderzoek is afgerond. Tot dan geldt dat Estermann onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.

Bron: FNCH

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.