Ga naar hoofdinhoud

Adrienne Lyle wint 5* Grand Prix in Wellington

Ashley Holzer, hier met Pop Art

Het Adequan Global Dressage Festival in Wellington is gisteren het laatste weekend ingegaan met een CDI vijf en drie ster. De vijf sterren Grand Prix werd gewonnen door Adrienne Lyle die met Wizard een persoonlijk record reed en Asley Holzer uit Canada reed de KWPN merrie Tiva-Nana in de drie sterren Grand Prix naar de winst.

De Amerikaanse Lyle was zeer verheugd met het goede resultaat Wizard nadat twee weken geleden haar vijftienjarige Hannoveraan nog terug moest trekken vanwege een lichte blessure. Nu scoorde de combinatie 74.16% wat een persoonlijk record betekende. De tweede plaats ging naar haar landgenote Tina Konyot en Calecto V met 72.72%, de Deense Mikala Gundersen werd derde op de DWB merrie My Lady met een score van 72.52%.

Eerder op de dag werd de drie sterren Grand Prix verreden waarin Ashley Holzer met de veertien jarige merrie van Metall de winst pakte. Voor Tiva-Nana was dit pas haar tweede Internationale Grand Prix en hun score was 70.00%. De Amerikaanse Laura Graves pakte de tweede plek op Verdades met een percentage van 69.14. Verdades is KWPN gefokte ruin van Florett As uit een tuippaard moeder. Ook de derde geplaatste Caravella in een KWPN-er van Contango. Megan Lane (Canada) en Caravella verdienden 69.12%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook