Ga naar hoofdinhoud

Amerikaanse zege met Oranje tintje: Lina Uzunhasan aan kop in Exloo

Lina Uzunhasan met Donna Ray. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de eerste dag van CDI Exloo heeft Lina Uzunhasan met Donna Ray (v. United) de landenproef voor young riders op haar naam geschreven. Hoewel de juryleden het niet helemaal met elkaar eens waren, was de score van 71,535% voldoende voor de overwinning.

De Amerikaanse Lina Uzunhasan – die in Nederland woont en getraind wordt door Anky van Grunsven – zag voor haar proef met de KWPN-merrie scores variërend van 68 tot ruim 74 procent op het scorebord verschijnen. In plaatsing betekende dat een eerste, tweede en zesde plaats.

Lisa Breimann eindigde als tweede. De Duitse amazone reed haar Oldenburger-merrie Aida Luna (v. Rousseau) naar 70,877%. Twee van de drie juryleden plaatsen Alexa Westendarp met Der Prinz (v. Diamond Hit) aan kop. Met een gemiddelde score van 70,746% werd het uiteindelijk de derde plek.

Robin Bernoski

Het beste Nederlandse resultaat werd neergezet door Robin Bernoski. Hij reed de KWPN-hengst Velazquez (v. Krack C) naar 69,474, gevolgd door zijn vriendin Laura Quint. Haar proef met Edison (v. Johnson) werd beloond met 68,684%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook