Ga naar hoofdinhoud

Andreas Helgstrand niet met Blue Hors Matine naar Hongkong

De Deens gefokte schimmelmerrie Blue Hors Matine (Silvermoon x Matador) van Andreas Helgstrand gaat niet naar de Olympische Spelen. De merrie is niet voldoende fit bevonden door het veterinaire team.

Een blessure aan de pees die in verbinding staat met de kogel zal niet op tijd voldoende hersteld zijn. De Deense dressuurruiter is verzekerd van een ticket naar Hongkong met het paard Casmir (Continue x Rastell),. Met dit paard reed hij onder andere de wereldbekerfinale in ’s-Hertogenbosch afgelopen maart.

Bron: Anky.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook