Ga naar hoofdinhoud

Aston Martin weer terug onder het zadel

Foto: Melanie Brevink

Christa Larmoyeur schreef zojuist dolblij op haar Facebookpagina dat haar topper Aston Martin NL weer terug is onder het zadel. "Nee dit is geen herinnering van Facebook. Dit is ASTON MARTIN NL zoals hij nu is. Aston jongen wat heb jij in je nog korte leventje mij al diepe dalen en hoge toppen laten beleven. Waar dit verhaal eindigt weet ik ook nog niet. Maar zelfs als dit het hoogst haalbare is, ben ik zo'n gezegend mens!" 

Larmoyeur heeft al heel wat moeten mee maken met de Uphill-zoon Aston Martin. In 2015 moest de twaalfjarige ruin zijn oog missen door een ongeluk. Maar met veel succes kwam hij terug in de sport. Toen sloeg in januari het noodlot weer toe. Aston Martin liep een ernstige peesblessure en hij zou nooit meer in de sport kunnen komen.

Iris Lobert

“De artsen hadden mij zo duidelijk gemaakt dat dit nooit weer goed zou kunnen komen. En toen belde er een vrouw die mij op één of andere manier raakte door haar verhaal,” schrijft Christa Larmoyeur, “haar voorbeelden van haar successen (die ik ook direct geverifieerd heb) en haar voorstel. Zij kwam zo zeker over en ik had helemaal niks te verliezen. In overleg met Emmeloord heb ik Aston op 19 januari naar de stallen van Iris Lobert in Smakt gebracht.”

Training hervat

Lobert startte de behandelingen met een vier frequentie laser. “De scans die in de weken erop volgden verbaasden vriend en vijand,” aldus Larmoyeur. 25 maart kwam Aston Martin weer terug in Winschoten op stal en de training kon direct hervat worden.

‘Vertrouwen in toekomst’

“Het leek vanaf het begin super maar ik durfde er niet in te geloven. Maar nu heel langzaam krijg ik meer en meer vertrouwen in toch nog een toekomst,” vertelt Christa, “de wonderen zijn de wereld nog niet uit!”

Bron Facebook Christa Larmoyeur

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook