Ga naar hoofdinhoud

Belgische young riders domineren tweede dag Lier

Foto Lonneke Ruesink
Op het CDI in Lier hebben Belgische young riders vanaochtend de dienst uitgemaakt in de individuele proef. Charlotte Defalque reed haar Vivaldi-zoon Botticelli naar de winnende score van 70,579%. Sanne Kielenstyn en de eveneens KWPN-gefokte Air Miles Pb (v. Turbo Magic) waren met 69,737% goed voor de tweede plaats. Het beste Nederlandse resultaat werd neergezet door Zoe de Booij en Wodan, zij werden derde met 68,342%.

De Booij verbeterde met deze prestatie haar resultaat van gister in de landenproef. Toen behaalde de 18-jarige amazone met haar Osmium-ruin de vijfde plaats met een score van 66,930%. Lisanne Zoutendijk wist haar goede niveau van gister niet vast te houden. Gister wist zij met haar met Jazz-zoon Kostendrukkers Watteau 67,325% bijeen te rijden, goed voor de vierde plaats en het beste Nederlandse resultaat. Vandaag moest de 17-jarige amazone genoegen nemen met 64,526% en de veertiende plek. De proef van Laurie Vervoort en Chester was met 67,368% goed voor het laatste plekje in de top vijf.

De winnares van gister, Charlotte Fry, werd vandaag vierde. De Britse amazone reed haar Flemmingh-zoon  Z Flemmenco naar een score van 67,842%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook