Ga naar hoofdinhoud

Belofte van Werth aan Winter-Schulze: ‘Goud in het ziekenhuis’

Podium WEG 2018 Grand Prix Spécial: 1 Isabell Werth, 2 Laura Graves, 3 Charlotte Dujardin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Madeleine Winter-Schulze (77) viel donderdag na de landenwedstrijd in de stallen en brak daarbij haar been. De goede fee van de Duitse ruitersport was er daarom gisteren niet bij om Isabell Werth met haar merrie Bella Rose (v. Belissimo M) individueel goud te zien winnen in de Grand Prix Spécial. "We moeten een beetje opschieten”, grapte Isabell Werth tijdens de persconferentie, de nu negenvoudig Wereldkampioen had namelijk nog een belofte in te lossen: goud tonen in het ziekenhuis. 

De breuk van Winter-Schulze is niet gecompliceerd maar vanwege haar leeftijd moet de 77-jarige Berlijnse een weekje in het ziekenhuis blijven. Winter-Schulze kan dus helaas de kür van de merrie, waarin ook zij al die tijd is blijven geloven, niet ter plaatse zien.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook