Ga naar hoofdinhoud

‘Blij dat ik gekozen heb voor het welzijn van Rubin Cartier’

Vorige week werd er een akkoord bereikt tussen Simone van Wijngaarden en Altius Horses in hun conflict rond de dressuurhengst Rubin Cartier. Altius Horses betaalde een bedrag voor het eigendomsdeel in Rubin Cartier aan Van Wijngaarden. Gisteren nam de amazone afscheid van de hengst. "Zo, zo moeilijk, maar wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor het welzijn van Rubin en hem nog een jaar op de kliniek heb bespaard", schrijft de amazone op haar Facebook-pagina. 

“Vandaag was dan de dag waar ik zo tegenop zag, maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Afscheid genomen van mijn topper, mijn maatje, mijn partner in crime…”. Sinds de beslaglegging op 7 juli stond de hengst in paardenkliniek De Watermolen van Jan Greve in Haaksbergen. “Alle goede zorgen van de kliniek ten spijt, maar Rubin verdient gewoon één-op-één aandacht en ik hoop dat hij dat nu gaat krijgen”.

Jan Greve complimenteerde de amazone met haar besluit. “Als je je eigen belang opzij kan zetten voor het belang en welzijn van je paard dan ben je een echt paardenmens. Je kan trots op jezelf zijn, zeker gezien de houding van de andere partij”

“Lieve knappe Rubin, als de andere partij zich aan de gemaakte afspraken houdt, waar ik vanuit ga, dan zal je mij hopelijk vergeten. Dan kan je alleen maar aan de knappe merries denken die je mag dekken en waar je hopelijk prachtige nakomelingen bij voorbrengt. Bedankt voor de vier mooie jaren, ik heb genoten. Helaas, zoals zo vaak, kapot gemaakt door afgunst en geld. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen”.

Gerelateerd:

Van Wijngaarden en Plantaz bereiken alsnog akkoord
Van Wijngaarden en Plantaz komen toch niet tot elkaar
Rubin Cartier niet terug naar Van Wijngaarden
Maandag uitspraak in zaak Rubin Cartier
Rubin Cartier onder politiebegeleiding in beslag genomen

Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.