Ga naar hoofdinhoud

Christa Laarakkers wint in Polen

Christa Laarakkers won met Ovation de kür tijdens de wereldbekerwedstrijd dressuur in Mierzecin (Polen). In de Grand Prix was Laarakkers als tweede geëindigd, achter de Deense Lone Jörgensen met Donna Assana. De Deense koos echter voor de Grand Prix Spécial, waarin zij ook zegevierde en daarmee was de weg vrij voor Laarakkers om in de kür de overwinning op haar naam te schrijven.

In de Grand Prix eindigde de Nederlandse Petri Bax met Oriento op de derde plek, terwijl Thamar Zweistra met Hexagon’s Ortello twaalfde werd. In de Spécial werd Bax derde, Zweistra eindigde op de negende plek.

In de lichte tour waren er twee overwinningen voor Laarakkers met Pays Bas.NL. Zij won de Prix St. Georges net voor Zweistra met Hexagon’s Truppa, terwijl Wilma Wernsen met Olkarette zesde werd. In de Intermédiaire I eindigden de drie Nederlanders op exact dezelfde plaatsen, eerste, tweede en derde. Anouk Vlaar, die met Opale deelnam, werd in de Prix St. Georges achtste en in de intermédiaire I negende.

Bron: KNHS

Lees een uitgebreid interview met Christa Laarakkers in
Bit 158. Deze uitgave ligt nu in de winkel.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook