Ga naar hoofdinhoud

Dressuurteam Nations Cup Equitour Aalborg bekend

Danielle Heijkoop met Badari Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bondscoach Rien van der Schaft heeft bekend gemaakt welke combinaties in het Deense Uggerhalne voor Oranje aan de start zullen verschijnen. Op Equitour Aalborg, de nieuwe dressuurwedstrijd van Andreas Helgstrand, komen Katja Gevers met Thriller, Lynne Maas met Uranium en Margo Timmermans met Catch Me aan de start. De vierde amazone is Daniëlle Heijkoop, niet met Siro, maar met Badari

De Nations Cup in Denemarken is de tweede wedstrijd in de FEI Nations Cup dressuur. In de eerste wedstrijd, het CDI in Compiègne, heeft Van der Schaft gekozen voor Adelinde Cornelissen met Aqiedo (v. Undigo), Patrick van der Meer met Zippo (v. Rousseau) en Jeannette Haazen met D’Abanos (v. Abanos).

Daniëlle Heijkoop rijdt beide Nations Cup-wedstrijden. In Compiègne mag good old Siro mee. Een week later is het dus de beurt aan Badari. Equitour Aalborg vindt plaats van 1 tot en met 5 juni.

Bron: KNHS/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook