Ga naar hoofdinhoud

Echtpaar Ryan gaat met Australisch dressuurteam naar Spelen

Heath Ryan komt op de Olympische Spelen in Hongkong voor het Australische dressuurteam uit met Greenoaks Dundee. Zijn vrouw Rozzie Ryan en Donna Carrera gaan mee als reserve. Dit maakte Academy Bartels vandaag bekend. Officieel brengt de Australische paardensportfederatie 4 juli pas de namen van de teamleden naar buiten.

In Australië heerst nogal wat ophef over het paard waarmee Heath naar de Spelen mag. Zijn toppaard Regardez Moi blijft op stal, terwijl tweede keus Greenoaks Dundee naar Hongkong mag. Chris Hector van The Horse Magazine begrijpt dit niet in verband met de hoge scores die Regardez Moi behaalde tijdens CDI-W Sydney. In zijn tijdschrift spreekt hij over een schandaal.

Franz Venhaus van de Australische paardensportfederatie reageerde door te zeggen dat de selectiecommissie het nooit voor iedereen goed kan doen. ,,Er zijn altijd mensen die het beter weten dan de selecteurs.”

Heath en Rozzie trainen sinds enkele maanden bij Tineke Bartels in Hooge Mierde. Rozzie rijdt deze week tijdens CHIO Aken.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Echtpaar Ryan gaat met Australisch dressuurteam naar Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook