Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal wint lichte tour in Aken

Edward Gal Moorlands Totilas lichte tour AkenEdward Gal won vanmorgen de Prix St. George in Aken. Met de KWPN-hengst Moorlands Totilas (v. Gribaldi) behaalde hij een score van 73,25 procent.

Bij vier van de vijf juryleden stond de ruiter ruim op kop. De Belgische Mariette Withages plaatste Gal op een opvallende zesde positie. Als tweede eindigde de Australische ruiter Hayley Beresford met de merrie Rhapsodie Queen, hij reed een score van 71,20 procent bij elkaar. De Duitse Ingrid Klimke en de hengst Damon Hill NRW werden derde met een score van 69,10 procent.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Edward Gal wint lichte tour in Aken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook