Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix-zege voor Rahmouni en Floresco NRW

Yessin Rahmouni gebruikte de Subtopwedstrijd in Velzen Zuid zondag als voorbereiding op Outdoor Gelderland, dat komend weekend plaatsvindt. Hij won met zijn hengst Floresco NRW (v. Florestan I) de Grand Prix met 68,3%. De tweede plek was met een miniem verschil voor Kirsten Beckers en Broere Westpoint (v. Jazz), die debuteerden op dit niveau.

“Ik merk wel dat het steeds meer mijn paard wordt. Alleen lukt het me nog niet om in de ring hetzelfde gevoel te hebben als thuis. Hij wordt heel erg hengst in de ring”, legt Rahmouni uit. Kirsten Beckers reageerde blij op de prestatie van KWPN-hengst Westpoint: “Hij liep echt heel goed en ik was ook zeker tevreden.”

In de Intermédiaire II ging de overwinning naar Ingeborg Klooster en Hoppe van de Demrostable. De Future Test kwam op naam van Melissa Tychon en Pirandello 6 (v. Prinz Willem).

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook