Ga naar hoofdinhoud

Internationale rentree Tommie Visser en Vingino komend weekend in Compiègne

Tommie Visser en Vingino. Foto: Melanie Brevink-van Dijk
De veelbesproken VarioHippique’s Vingino maakt onder Tommie Visser zijn rentree in de internationale Grand Prix. Komend weekend rijdt Visser de dertienjarige Polansky-zoon op het CDI in Compiègne. Een maand geleden maakte de combinatie zijn comeback in de ring. Op de Subtopwedstrijd in Almelo behaalde het herenigde duo een score van 71,80%, goed voor de overwinning en een kaderscore.

Zaterdag staat de viersterren Grand Prix op het programma. Zondag wordt op het prachtige Franse terrein de Grand Prix kür gereden. Naast Tommie Visser gaat Marjan van der Jagt met Radetzky van start in de viersterren Grand Prix. Internationale tegenstand mag verwacht worden van de Zweedse ruiter Patrik Kittel die zijn talentvolle merrie Deja aan de start brengt. Zijn Australische echtgenote neemt haar toppaard Sandro Boy mee. Denemarken is vertegenwoordigd door Anders Dahl en Wie-Atlantico de Ymas. De Duitser Christoph Koschel rijdt zijn KWPN-ruin Tiesto.

Naast de viersterren Grand Prix wordt er ook op driesterrenniveau Grand Prix gereden, waarin voor Nederland Joyce van Schaick met Well Done Sollenburg aan de start komt. Verder komt een grote afvaardiging Nederlandse combinaties aan de start in de rubrieken Lichte Tour, junioren, young riders, U25 en pony’s. Voor de jeugd geldt de wedstrijd in Compiègne als laatste observatiewedstrijd voor het EK Dressuur, dat van 1 t/m 5 juli in het Franse Vidauban wordt verreden.

Bron: Horses.

Eén reactie op “Internationale rentree Tommie Visser en Vingino komend weekend in Compiègne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.