Ga naar hoofdinhoud

Isabell Werth heeft nog meer GP-paarden klaarstaan

Exclusief
Isabell Werth met Weihegold, Lyon 2016. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De oplettende concoursbezoeker zal het niet ontgaan zijn. Op Indoor Brabant had Isabell Werth een onbekende vos bij zich. Niet Bella Rose, maar de Quaterback-zoon Quintus. "Ja, die is ook Grand Prix klaar", vertelt Isabell Werth in een exclusief interview met Paardenkrant-Horses.nl

Isabell Werth gaat volgende week met Weihegold als huizenhoge favoriet naar de Wereldbekerfinale in Omaha. Het afgelopen indoorseizoen reed ze als een springruiter op concoursen over de hele wereld. Met drie paarden – Weihegold, Don Johnson en Emilio – allemaal verkerend in de vorm van hun leven, won ze vrijwel alles wat er te winnen viel.

In het hele Wereldbekerseizoen werd ze maar een keer verslagen: in de Wereldbekerkür op Indoor Brabant moest ze achter Hans Peter Minderhoud aansluiten.

Interview

In een interview met Paardenkrant-Horses vertelt Isabell volgende week hoe ze voor elkaar krijgt wat nog geen enkele dressuurruiter in het verleden is gelukt: drie paarden op de toppen van hun kunnen laten presteren in een seizoen.

Ook vertelt de Duitse dressuurkoningin over de nieuwe aanwas (waaronder Quintus, video), wat haar nog steeds drijft, de rentree van Bella Rose en nog veel meer.

Nog geen abonnee? Klik hier

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook