Ga naar hoofdinhoud

Jureer zelf ’s werelds beste dressuurcombinaties

Heb je altijd zelf al wereldberoemde combinaties als Matthias Alexander Rath met Totilas, Adelinde Cornelissen met Parzival en Charlotte Dujardin met va willen beoordelen? Met een door SAP, partner van CHIO Aken, ontwikkelde app is het mogelijk om tijdens CHIO Aken live mee te jureren. Uiteraard tellen voor de eindscore van de deelnemende combinaties alleen de cijfers van de officiële jury.


De toeschouwers kunnen tijdens de wedstrijd zowel volgens de officiële regels alle elementen per onderdeel beoordelen, als voor een versnelde modus kiezen waardoor ze met slechts met een paar klikken deel kunnen uitmaken van de publieksranglijst. Duitse Bondscoach Monica Theodorescu: “Ik kan niet wachten om te zien hoe het publiek zal jureren. Ik ben benieuwd of hun oordeel overeenkomt met de beoordeling van de jury.”

Bron: Horses

Eén reactie op “Jureer zelf ’s werelds beste dressuurcombinaties

  • Wendy van den Barselaar

    Wat een leuk initiatief om het publiek meer te betrekken bij de sport. Als de deskundige juryleden dan ook achteraf uitleggen waarom hun beoordeling anders is dan die van het publiek, leert iedereen er ook nog wat van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook