Ga naar hoofdinhoud

Lisanne Zoutendijk voorkomt Belgische overmacht in Roosendaal

Lisanne Zoutendijk, hier met Kostendrukkers Watteau. Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink - van Dijk

Als laatste starter in de Intermediate I Freestyle op Den Goubergh wist Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Watteau nipt nog een plek te veroveren op het Belgisch gekleurde podium. Met een score van 72.525% nam ze de derde trede over van Jorinde Verwimp met Wendor (71.925%). De twee hoogst scorende Belgen waren op twee Francoise Hologne-Joux en op een Domien Michiels.

A-kader young rider Zoutendijk kwam met de dertienjarige Jazz-zoon Watteau in de Small Tour 0.250% tekort om zich tussen Michiels en Hologne-Joux te nestelen. Over het algemeen waren de juryleden eensgezind qua puntentoekenning op het jurylid bij M (Jeannette Wolfs) na, die zowel de proef van Zoutendijk als die van Hologne-Joux niet hoger waardeerde dan respectievelijk de achtste en negende plaats.

Thamar Zweistra met de achtjarige Hexagons Denzel (v. Hexagons Zorion) kreeg van Wolfs de meeste punten toegekend. Met 71.075% werd Zweistra uiteindelijk vijfde. De winnaar, Domien Michiels, zadelde voor de driester proef BWP’er Intermezzo van het Meerdaalhof (v. Gribaldi) en scoorde net boven de 74 procent ( 74.050%).

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook