Ga naar hoofdinhoud

Lynne Maas maakt rentree met Grand Prix-winst

Lynne Maas en Zamora
Lynne Maas en Zamora

Slechts drie maand geleden schonk dressuuramazone Lynne Maas het leven aan zoontje Brent en afgelopen weekend won ze alweer de gecombineerde Grand Prix-rubriek op de Subtopwedstrijd in Delft met haar Krack C-zoon Zamora . “Ik ben ontzettend blij met deze rentree. Wat een goede score gelijk al en er is zeker nog ruimte voor verbetering”, vertelt Lynne Maas tevreden over haar score van bijna 70%.

In het ZZ-Zwaar sprong het debuut van Dinja van Liere en Duval’s Capri Sonne JR in het oog. De regerend Nederlands ZZ-Lichtkampioen werd tweede en eerste met scores rond de 70%. “Ik was super blij met hem, zoals altijd!”, vertelt Dinja van Liere, stalamazone op Stal Hexagon, enthousiast. Jeroen Okkema won met Rolling Stone de eerste ZZ-Zwaarproef.

Vai Bruntink had ook een goed weekend. Met haar paarden Pavo’s Babushka en Chardonnay zette de amazone uit Nijverdal zondag goede resultaten neer. Met Babushka was ze oppermachtig in zowel de Prix St. Georges als de Kür en met Chardonnay mocht ze na haar vierde plaats in het ZZ-Zwaar ook nog eens als tweede aansluiten in de Kür. “Vooral Babushka liep zó goed!” vertelt Bruntink enthousiast.

Lees woensdag het volledige artikel in De Paardenkrant.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook