Ga naar hoofdinhoud

Lynne Maas sluit internationaal debuut winnend af

Foto Melanie Brevink

Lynne Maas beleefde donderdag haar internationale debuut in de Lichte Tour. De amazone uit Schiedam kwam tijdens het CHIO Rotterdam aan start met haar vosruin Zamora (v. Krack C). Het duo zette hun allereerste internationale deelname direct om in de winst. Ze kwamen uit op een score van 71,84%.

Ook de plaatsen twee en drie gingen naar Nederlandse combinaties. Met 71,63% en daarmee net achter Maas finishte Theo Hanzon met de Olivi-nakomeling Tamora. Thamar Zweistra wist met Hexagon’s Zodinde (v. Hexagon’s Louisville) een score van 71,07% neer te zette en eindigde daarmee op de derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Eén reactie op “Lynne Maas sluit internationaal debuut winnend af

  • Jack, Den Haag

    Hartstikke goed gedaan door Lynne Maas. Maar wat een schandalige juryverschillen! Niet een klein beetje verschil, nee gewoon 5% verschil. Evalueren die juryleden nooit ofzo op dit niveau? Gewoon achteraf de beelden tonen en vragen of ze nog steeds achter hun beoordeling staan. Niet dat dan de uitslag moet veranderen, maar wellicht leren ze er dan iets van voor de toekomst. Beetje subjectiviteit hou je atijd met een jurysport, maar 5% is wel heel veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook