Ga naar hoofdinhoud

Goud voor Vos, brons voor Bos

Sanne Vos, hier met TC Champ of Class DVB. Foto: Melanie Brevink

Ook in het tweede deel van de individuele kwalificatie schreef een Nederlandse amazone de overwinning op haar naam. Sanne Vos behaalde op het EK in Fontainebleau met TC Champ of Class DVB de eerste plaats met een score van 78,71%. Rosalie Bos, de winnaar van het eerste deel, werd derde. Met Paso Double reed ze een score van 75,56%.

De Duitse Semmieke Rothenberger eindigde met haar Golden Girl op de tweede plaats. Deze combinatie haalde een score van 78,32%. De vierde plaats ging naar Victorie E. Vallentin met 75,46%. Jelle Peeters eindigde met Den Ostriks Dailan op plaats zeven. Lotte Meulendijks en Boticelli 4 bezetten plaats zeventien.

Morgen rijden de twintig besten de Kür. Dit is hier live te zien.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Goud voor Vos, brons voor Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook