Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe dressuurproeven online

De website van de KNHS kan momenteel de drukte niet aan. De site zelf is daardoor offline, maar de nieuwe proeven - die vanaf 1 april verreden gaan worden - zijn wel te bekijken.

Voor de klassen BB tot en met ZZ-Zwaar heeft de KNHS nieuwe proeven gemaakt. Het nieuwe dressuurproevenboekje wordt vanaf vandaag uitgeleverd. Daarnaast komt er een app met daarop de proeven, video’s van de proeven en tips. De KNHS meldt dat de app voor Android vandaag of morgen beschikbaar komt. De app voor iOS volgt zodra deze is goedgekeurd door Apple.

Klik hier voor de nieuwe proeven.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook