Ga naar hoofdinhoud

Rien van der Schaft: ‘Niet rot geschrokken van de concurrentie’

Rien van der Schaft

Het relatief sterke Nederlandse team (Anne Meulendijks, Hans Peter Minderhoud, Emmelie Scholtens en Madeleine Witte-Vrees) staat na de Grand Prix vierde in de landenwestrijd op CHIO Aken. Toch is bondscoach Rien van der Schaft niet ontevreden: "Ik heb een aantal hele goede dingen gezien. Ik ben zeer tevreden hoe Anne gepresteerd heeft." De bondscoach sluit een podiumplaats voor zijn ruiters niet uit. 

De bondscoach zegt zich niet rot geschrokken te zijn van de concurrentie op CHIO Aken, want zegt hij: “Ik weet hoe sterk de concurrentie is. Dat heb ik al eerder gezegd, wij zitten niet stil, maar de andere landen zitten ook zeker niet stil. Ik denk dat we op de goede weg zijn.”

Bekijk het hele interview van Paardenkrant-Horses.nl-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie met Van Der Schaft:

Bron: ClipMyHorse

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook