Ga naar hoofdinhoud

Rootveld en Ausma naar hoge scores in Lichte Tour

Foto De Paardenkrant Florentine Rootveld en Up Seven

Florentine Rootveld kreeg afgelopen zondag met Up Seven (v. OO Seven) maar liefst 72,83% toebedeeld tijdens de Prix St. Georges op het KNHS-centrum in Ermelo. Voor haar foutloze proef kreeg ze van één van de juryleden het compliment dat dit de mooiste proef was die ze ooit had laten zien.

“We hadden niet één onvoldoende”, vertelt Florentine Rootveld trots na het winnen van de Prix St. Georges. “Het ging echt heel erg goed. Mijn instructrice, Inge van der Schaft, was er ook in Ermelo. Ze heeft me geholpen met losrijden en dat was echt heel fijn. Het losrijden ging al erg goed, maar in de ring gelukkig ook. We hadden helemaal geen fouten en kregen mooie complimenten van de jury.”

Ook Dennis Ausma deed goede zaken in Ermelo, met Equisport Unlimited C (v. Gribaldi) laat hij de laatste tijd een goede stijgende lijn zien, en won zondag de Intermédiaire I met een score van ruim 67%. In de Prix. St. Georges werd Sarah van Fessem tweede met Arcadia’s Westenwind (v. Riverman). Dennis Ausma maakte de top drie compleet met Upendo (v. Jetset-D).

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Rootveld en Ausma naar hoge scores in Lichte Tour

  • Herman

    Ik ben blij dat Equisport Unlimited C, het paard waar Arthur van Rooij zo succesvol mee was in ondermeer de lichte tour, weer op wedstrijden uitgebracht wordt. Ik heb hem nog niet gezien onder zijn nieuwe ruiter maar het was een prachtig paard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook