Ga naar hoofdinhoud

Rotterdamse bibliotheken vieren 60 jaar CHIO Rotterdam

De zestigste verjaardag van het CHIO Rotterdam is voor de Rotterdamse bibliotheken een mooie aanleiding om aandacht aan de paardensport en het unieke Rotterdamse evenement te besteden. De Centrale Bibliotheek richt in juni een tentoonstelling in rondom 60 jaar CHIO. De bibliotheek vertoont op 7, 14 en 21 juni speciale films waarin paarden de hoofdrol spelen.

De kubus in de Centrale Bibliotheek en in Bibliotheek Kralingen-Crooswijk toont een collage van 60 jaar CHIO Rotterdam met historisch fotomateriaal en diverse hippische attributen. Dressuuramazone Anky van Grunsven stelde onder andere boeken en dvd’s beschikbaar gesteld. ,,We zijn er trots op dat we onze kubus op de eerste etage deze keer mogen inrichten met de boeken uit de boekenkast van een olympisch kampioen”, zegt Herman van Boven, woordvoerder van de Centrale Bibliotheek.

Bron: CHIO Rotterdam

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook