Ga naar hoofdinhoud

Sanne Vos sluit EK af met zilveren medaille

Sanne Vos, hier met TC Champ of Class DVB. Foto: Melanie Brevink

Sanne Vos en TC Champ of Class DVB sloten zojuist de kürfinale van het EK in Fontainebleau af met een zilveren medaille. Vos reed een score van 81,75% bij elkaar. Dit resulteerde in een zeer miniem verschil met de winnares, de Duitse amazone Semmieke Rothenberger, die met Golden Girl die 81,98% scoorde.

Ook de andere Nederlandse amazones zetten knappe prestaties neer in de kürfinale. Rosalie Bos behaalde met de pas zesjarige Paso Double een bronzen medaille, met een score van 78,13%.  Jelle Peeters werd met Den Ostriks Dailan negende.

Bron: Horses

Lees ook:
Goud voor Vos, brons voor Bos

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

4 reacties op “Sanne Vos sluit EK af met zilveren medaille

 • Nicole

  Het spijt me zeer maar ik vond Champ of Class alle 3 de proeven niet mooi in de aanleuning. Erg strak bovenin de nek. Dat is eigenlijk al heel lang het geval bij deze pony. Is er nooit genoeg tijd genomen om hem echt fijn nageeflijk te rijden? wat is dat toch. Toen hij jonge pony proeven liep was hij toch echt fijner dan de laatste jaren.

 • ..

  Toch knap dan nicole dat ze zilver weet te winnen. Champ is een fantastische pony en sanne een sympatieke ruiter en ga er maar vanuit dat de mensen die achter hun staan echt wel weten waar ze mee bezig zijn. Ze sturen niet een pony naar t ek als hij niet nageeflijk is. Sanne en Champ gefeliciteerd! Super prestatie voor de jonge ruiters van ons land

 • Jan

  Sanne van harte gefeliciteerd

  De redactie heeft een gedeelte van de reactie verwijderd.

 • Lisette Tissen

  Super gedaan, jullie mogen trots op jezelf zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook