Ga naar hoofdinhoud

Vai Bruntink en Marjan van der Jagt domineren IICH Groningen

Chardonnay Foto Yvonne Termeer

Vai Bruntink en Marjan van der Jagt gaven gisteren in Veendam op het IICH Groningen een duidelijk visitekaartje af. Bruntink was oppermachtig in de Lichte Tour met Chardonnay en won zowel de Prix St. Georges als de Kür op muziek. Marjan van der Jagt won met Radetzky de Grand Prix en de Kür op muziek van de Zware Tour.

In de Prix St. Georges was Bruntink de overduidelijke winnares. Met een score van 72,81% bleef ze de concurrentie, in de vorm van Jolanda de Nekker en Ingeborg Klooster, ruim 5% voor. In de Kür noteerde ze 73,25% en bleef daarmee bijna 2% voor Ingeborg Klooster. Chardonnay acteert pas sinds half november op dit niveau, maar de scores zijn steeds boven de 70%.

Marjan van der Jagt noteerde in de Grand Prix 70,33%. In de Kür deed ze er nog een schepje bovenop en won met 71,63%. Jan Pieter Weenink eindigde in de Grand Prix als tweede met Customzadels Tobias met 64,97%. Shanda de Boer en Eastend’s Allstar werden tweede in de Kür met 66,54%, na een vierde plaats in de Grand Prix met 64,50%.

Angela Koning won het ZZ-Zwaar met Sjaenine met 65,62%. In de Kür was de zege voor Marloes Oosterhof, die met Asimone B 70,13% noteerde.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook