Ga naar hoofdinhoud

Duitse zakenman Lars Windhorst nieuwe investeerder Global Champions Tour

De afgelopen zes jaar was MsCourt Global naast boegbeeld Jan Tops de investeerder van de Global Champions Tour, maar de aandelen van MsCourt Global zijn onlangs aangekocht door Tennor Holding B.V., het bedrijf van de Duitse zakenman Lars Windhorst. Windhorst haalde vorig jaar het nieuws door miljoenen te investeren in de Berlijnse voetbalclub Hertha BSC.

Het bedrijf van Windhorst kocht zich in 2019 met 125 miljoen euro voor 37,5% in bij Hertha BSC. Nu heeft hij een nieuwe investering gevonden. Samen met Tops wil Windhorst helpen met het voortbouwen op het succes van de GCT-serie. Ook Tops maakte duidelijk welk doel hij samen met Windhorst wil bereiken: ‘Uitbreiden naar nieuwe markten’.

Bron: Spring Reiter

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook