Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Dubbeldam nú op weg naar Rio

Jeroen Dubbeldam is gespot in het vliegtuig dat nu onderweg is naar Rio de Janeiro. Dat terwijl zijn teamgenoten pas maandag zullen vertrekken. De vermoedens dat Dubbeldam wel eens de vlaggendrager zou kunnen zijn voor de Olympische opening op vrijdag worden alsmaar sterker. 

Gisteren tipte de NOS Dubbeldam al als ultieme kandidaat. Dubbeldam zei echter van niets te weten.

Hippisch journalist, fotograaf en oprichter van het SFN Jacob Melissen spotte de oud-Olympisch kampioen in het vliegtuig:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook