Ga naar hoofdinhoud

14-dagentesten deze week ten einde

Classico TN
Classico TN (Cornet Obolensky x Burggraaf)
Flink wat Hollanders lieten hun hengsten een Duitse verrichtingstest lopen. Drie 14-dagentesten lopen deze week ten einde en de examens in Schlieckau (17 april), Neustadt-Dosse (18 april) en Adelheidsdorf (19 april) zijn live te zien via ClipMyHorse.tv.

In Schlieckau staat de KWPN aangewezen Wedgwood (v. Wild Child), die Greve voor 70.000 euro op de kop tikte in Vechta, op de lijst.  Hier loopt ook Helen Langehanenbergs in Westfalen geprimeerde Tesla (Vitalis x Johnson). Deze laatste werd gefokt door Wim ten Pas.
Wedgwood:

Catalogus Schlieckau

Toto van Ad Valk

De aangewezen Kingston JZ (Toto jr x Turbo Magic) van Ad Valk loopt zijn examen Adelheidsdorf. Ook de door Jan van Kooten gefokte en vorig jaar in Westfalen goedgekeurde Karat du Plesis (Padock du Plesis x Corofino I), die voor 42.000 euro in handen kwam van Landgestüt Redefin, staat hier in de catalogus. De door Gebr. Lohuis uit Nijverdal gefokte naamloze hengst (Vagabond de la Pomme x Donnalina v. Indoctro) en de door Henk van Wijlick uit Velden gefokte vierjarige naamloze hengst (v. Cascadello I x Balou du Rouet), beide goedgekeurd in Vechta, staan eveneens op de lijst.

In Adelheidsdorf loopt ook de voor  700.000 euro geveilde kampioen van de Westfaalse keuring, Maracana (Milllennium x Lord Loxley).

Catalogus Adelheidsdorf

Kingston JZ

Classico TN in Neustadt-Dosse

Classico TN (Cornet Obolensky x Burggraaf) van Team Nijhof – de hengst die tot grote verbazing van Team Nijhof in Den Bosch bleef staan – loopt in Neustadt-Dosse. Daar staan ook de door Derk Noordhuis uit Wijster gefokte Global Champion (Global Express x Ahorn) en de door familie Van Straaten gefokte E-Power (Etoulon VDL x Quasimodo Z) in het boekje. Die laatste twee zijn aangemeld door het NRW Landgestüt.

Catalogus Neustadt-Dosse

Classico TN eerste sprongen onder het zadel:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.