Ga naar hoofdinhoud

Alleen catalogus van keuringsrubrieken op KWPN Kampioenschappen

KWPN Kampioenschappen 2018 - Foto: Rick Helmink

Wie vanmorgen een catalogus van de KWPN Kampioenschappen wilde scoren in de KWPN stand in Ermelo kwam van een koude kermis thuis. Geen catalogus beschikbaar. Vrijdag pas. Sterker nog, de deelnemers aan de Blom Cup en de Pavo Cup staan dit jaar ook niet in het boekje, alleen de keuringspaarden. Eén van de laatste acties van de met bijzonder verlof gestuurde KWPN-directeur Johan Knaap, die het niet nodig vond dat de jonge paarden in het boekje werden opgenomen. 

De bezoeker en de volger van de KWPN Kampioenschappen op afstand (via KWPN.tv of ClipMyHorse.tv) moet het doen met de startlijsten en de online catalogus van de Blom Cup en de Pavo Cup.

Klik hier voor de deelnemers aan de Blom Cup

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Alleen catalogus van keuringsrubrieken op KWPN Kampioenschappen

  • Adri Zekveld

    Het is wel afzien momenteel bij het KWPN. “Ze” kunnen niet veel goeds meer doen daar in Ermelo. Althans in de ogen van Horses.nl en in het bijzonder van Rick Helmink. Vooral Johan Knaap moet het ontgelden. Iemand die zich momenteel moeilijk kan verweren. Misschien zou het verstandig zijn om wat meer inhoudelijke berichten te plaatsen in plaats van deze rommelberichten. Neem een voorbeeld aan DWR, scherp, objectief en het gaat ergens over. Goed dat er objectieve berichtgeving is en blijft in de paardensport-en fokkerijwereld. Maar op dit niveau gaat het toch richting het putje, rioolputje, wel te verstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook