Ga naar hoofdinhoud

ClipMyHorse.tv zendt KWPN Kampioenschappen uit

Voor het eerst wordt een KWPN evenement live uitgezonden op het mondiale podium van ClipMyHorse.tv: de KWPN Kampioenschappen 2018. Voorheen waren KWPN evenementen voorbehouden aan het eigen KWPN.tv, maar daar komt nu verandering in. Alle rubrieken (ook de afstammelingenkeuring en de Tuigpaardendag) in de hoofdring plus het vrijspringen in het Willem Alexander-hal zijn – naast de livestream op KWPN.tv – óók te volgen op ClipMyHorse.tv. 

Uitgezonden worden de afstammelingenkeuring (vrijdag 11 augustus), de Nationale Tuigpaardendag (zaterdag 12 augustus), de halve finale van de Blom Cup voor zesjarigen en zevenjarigen (maandag 14 augustus), de halve finale van de Blom Cup voor vijf- en zevenjarigen (dinsdag 14 augustus), de halve finale van de Pavo Cup voor vier, vijf en zesjarigen (woensdag 15 augustus), de finales van de Blom Cup en de KWPN Young Jumping Foal Sale (donderdag 16 augustus), de NMK en NVK (vrijdag 17 augustus) en de finale van de Pavo Cup (zaterdag 18 augustus).

Klik hier voor het programma op ClipMyHorse.tv

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

3 reacties op “ClipMyHorse.tv zendt KWPN Kampioenschappen uit

  • L Dubbeldam

    Drie jaar geleden hierover al aan de bel getrokken. Gelukkig zitten er nu wel mensen die dit durven te beslissen om hun kampioenschappen wereldwijd onder de aandacht van de mensen te brengen. Toen ik dit naar voren bracht kreeg ik als antwoord dat zij, Clip My Horse of U-Horse, ons dan alleen maar de sponsors afpakken, waarop ik toen zij dat je juist via hen je sponsors goed in beeld kan brengen via shots op de reclame borden of hen zo nu en dan eens voor de camera te halen. Hulde.

  • Erna

    Dit is goed nieuws voor de fokkers! Clip my horse heeft een enorme reikwijdte en een enorm goed archief, zo kun je alles goed terugkijken (als je lid bent) blij mee!

  • MIkala

    Eindelijk, dat werd tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook