ClipMyHorse.tv zendt KWPN Kampioenschappen uit

Voor het eerst wordt een KWPN evenement live uitgezonden op het mondiale podium van ClipMyHorse.tv: de KWPN Kampioenschappen 2018. Voorheen waren KWPN evenementen voorbehouden aan het eigen KWPN.tv, maar daar komt nu verandering in. Alle rubrieken (ook de afstammelingenkeuring en de Tuigpaardendag) in de hoofdring plus het vrijspringen in het Willem Alexander-hal zijn – naast de livestream op KWPN.tv – óók te volgen op ClipMyHorse.tv. 

Uitgezonden worden de afstammelingenkeuring (vrijdag 11 augustus), de Nationale Tuigpaardendag (zaterdag 12 augustus), de halve finale van de Blom Cup voor zesjarigen en zevenjarigen (maandag 14 augustus), de halve finale van de Blom Cup voor vijf- en zevenjarigen (dinsdag 14 augustus), de halve finale van de Pavo Cup voor vier, vijf en zesjarigen (woensdag 15 augustus), de finales van de Blom Cup en de KWPN Young Jumping Foal Sale (donderdag 16 augustus), de NMK en NVK (vrijdag 17 augustus) en de finale van de Pavo Cup (zaterdag 18 augustus).

Klik hier voor het programma op ClipMyHorse.tv

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
3 reacties op ClipMyHorse.tv zendt KWPN Kampioenschappen uit
  1. 1

    Drie jaar geleden hierover al aan de bel getrokken. Gelukkig zitten er nu wel mensen die dit durven te beslissen om hun kampioenschappen wereldwijd onder de aandacht van de mensen te brengen. Toen ik dit naar voren bracht kreeg ik als antwoord dat zij, Clip My Horse of U-Horse, ons dan alleen maar de sponsors afpakken, waarop ik toen zij dat je juist via hen je sponsors goed in beeld kan brengen via shots op de reclame borden of hen zo nu en dan eens voor de camera te halen. Hulde.

  2. 2

    Dit is goed nieuws voor de fokkers! Clip my horse heeft een enorme reikwijdte en een enorm goed archief, zo kun je alles goed terugkijken (als je lid bent) blij mee!

  3. 3

    Eindelijk, dat werd tijd