Ga naar hoofdinhoud

Emir R naar Rolf-Göran Bengtsson

Exclusief
Emir R (v. Colman) met Michael Greeve

De negenjarige hengst Emir R (Colman x Rubert R) staat sinds kort op stal bij Rolf Göran Bengtsson. Eigenaren Aniek Diks en de broers Marthijs en Leo Brouwer zijn vandaag met de Zweedse topruiter tot overeenstemming gekomen dat hij de schimmelhengst, die met Michael Greeve goede dingen liet zien tot en met 1,50m-niveau, voortaan zal rijden. "Het was tijd voor een volgende stap, wij geloven echt in Emir R en het is geweldig dat hij nu bij zo'n ruiter staat", vertelt Marthijs Brouwer.  

“Michael heeft het top met hem gedaan en hem super opgeleid, maar zo’n kans konden we niet laten schieten”, zegt Brouwer, die Emir R in 2014 samen met Aniek Diks aanschafte bij Stal Roelofs. De hengst werd in 2012 ingeschreven bij het KWPN met 82,5 punten.

Vanaf mei 2016 bracht Michael Greeve de hengst in de sport uit en behaalde het duo aansprekende resultaten zoals de tweede plaats in de VHO Trofee op de KWPN Hengstenkeuring 2017 en de winst in de Six Bars op Jumping Amsterdam 2017.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook