Ga naar hoofdinhoud

Excellent Dressage Sales krijgt vervolg

Nadat de internationale dressuurpaarden-veiling Excellent Dressage Sales dit jaar een succesvolle eerste editie kende, heeft de organisatie te kennen geven er een vervolg aan te geven. Excellent Dressage Sales 2015 vindt plaats op 11 en 12 april, wederom op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde.

In 2014 kwamen er 37 paarden onder de hamer van veilingmeester Koen Olaerts. Met de gemiddelde opbrengst van €73.000,- was er sprake van een succes. Inmiddels behaalden de paarden van de eerste editie goede resultaten bij hun nieuwe eigenaren. De Grand Prix hengst Wup boekte de afgelopen maanden de eerste successen met zijn nieuwe amazone, jeugdruiter Romee van Paassen. Totilas nakomeling Grazia TC behaalde op de merrie keuring van het KWPN een score van 85 punten, met zelfs 90 punten voor beweging. Met dit puntenaantal is de  merrie uitgenodigd voor de nationale merriekeuring in Ermelo.

De voorbereidingen voor 2015 zijn inmiddels in volle gang en de eerste paarden staan al weer in training bij de initiatiefnemers van Excellent Dressage Sales.

Bron: Excellent Dressage Sales/ Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.