Ga naar hoofdinhoud

HK NRW: Nakomelingen Ampère maken indruk

Ampere
Ampere werd als veulen geveild in Borculo
De nakomelingen van de KWPN-hengst Ampere (v. Rousseau) maakten vanmorgen op de straat en vanmiddag bij het vrijbewegen op de Westfaalse hengstenkeuring een goede indruk. Direct de nummer 1 van de collectie, een Ampere uit een moeder van Carabas, deed vele harten sneller kloppen. Klik hier voor een video van catalogusnummer 1. 

Vandaag werden de 70 geselecteerde hengsten door de hengstenkeuringscommissie bekeken op de straat en bij het vrijbewegen. Onder de 70 hengsten zijn verschillende Nederlandse inzendingen zoals cat.nr 4 (v. Ampere, video) van Willeke Bos uit Wijdewormer, de Nederlands gefokte cat.nr 5 (v. Ampere, video), cat.nr 43 (v. Sandro Hit, video) van M. van Zelst uit Oisterwijk, cat.nr 48 (v. Vivaldi, video) van Sven Rothenberger uit Bad Homburg, de Nederlands gefokte cat.nr 67 (v. Lordanos, video) en de zeer opvallend gefokte cat.nr 70 (v. Pilot, video) van Team Nijhof en Wim ten Pas uit Geesteren.

Morgen mogen de hengsten vanaf 10.00 uur in Münster-Handorf laten zien wat ze kunnen bij het vrijspringen en wordt bekend gemaakt welke hengsten met een dekbrevet naar huis gaan. Woensdag worden de premies na het longeren uitgedeeld en vervolgens komen de hengsten onder de hamer.

Klik hier voor de gehele collectie. 

De Westfaalse hengstenkeuring wordt uitgezonden op www.clipmyhorse.de 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook