Ga naar hoofdinhoud

Jack Sparrow nieuwe troef Edward Gal

President's Jack Sparrow De vierjarige President's Jack Sparrow (Johnson x Wolkentanz II) is verhuisd naar dressuurstal Werner & Gal in Harskamp. De Oldenburger hengst komt onder het zadel bij Edward Gal. De dressuurruiter is enthousiast over zijn nieuwe troef. "Ik ben heel blij dat een paard als Jack Sparrow op mijn pad komt. Het is een paard, zoals ik ze graag wil. Bloedmooi, groot, sterk, intelligent, ontzettend werkwillig en ook nog eens een super beweger."

Jack Sparrow is gefokt door Hugo Schmidgall uit Wüstenrot. De zoon van Johnson presenteerde zich in oktober 2010 goed tijdens zijn keuring op de Süddeutsche Sattelkörung in Marbach. Edward Gal zal de hengst in november dit jaar voorstellen aan de KWPN keuringscommissie. “Ik heb erg veel zin in de toekomst met dit fantastische paard. Ik weet zeker dat we met deze topper weer heel veel mooie dingen mogen gaan meemaken”, aldus Gal.

Bron: Horses.nl

19 reacties op “Jack Sparrow nieuwe troef Edward Gal

 • yo

  YO……wat een bink ! Ziet er nu al imposant uit…..succes !

  Hopelijk kan je hiermee weer heerlijk knallen, en krijgt dier een mooie open kans van t publiek, (dat ie niet de 2 e toot genoemd word, die fase kunnen we nu wel eens achter ons laten )

  Maak er wat van samen !

 • Meta

  HAHAAAAHHH 😉 Machtig mooi !
  Dat wordt vast weer kippenvel en slikken…EN hele mooie spannende muziek!
  “He’s a Captain and a Pirate ”
  http://www.youtube.com/watch?v=i_QAM8TVJ7A
  Succes Edward…U kunt het!!!

 • DM

  Fijn voor Edward.
  Maar ik hoop wel dat het paard de tijd krijgt om rustig uit te groeien en niet te veel belast wordt om alles aan te leren.
  Er zijn al zoveel paarden overbelast door te jong en te veel van ze te vragen!
  Maar ik gun het Edward van harte en vooral in de TOEKOMST succes

 • Angela

  Wow wat mooi paard !!
  Hij lijkt wel op Totilas! niet echt
  hoop dat hij beter dan Totilas veel plezier met
  Jack Sparrow !! hij moet winnen voor Nederland
  MAAKT NEDERLAND TROTS!

 • helena

  Prachtig paard, geweldige nieuwe aanwinst voor Edward. Maar wie is de eigenaar van dit edele dier? Kan er niet alvast een syndicaat o.i.d. opgericht worden of nog beter: Edward en Nicole worden (gedeeltelijk) eigenaar. Het zou leuk zijn te voorkomen dat ook dit paard op het moment dat Edward en hij een echte combinatie worden (wat ik van harte hoop), ook deze troef verdwijnt richting stallen (nou ja, stallen) van P.S. om hem later terug de vinden onder het zadel van Mat. Regeren is vooruitzien.
  Veel plezier en succes met dit prachtige dier, Edward!!

 • Fiona Willemsen

  Van harte met dit prachtige paard, je omschrijft het al zelf!!!!
  Ik wens je heel veel plezier en geluk en net zo’n mooie sportresultaten,misschien wel mooiere resultaten als voorheen!!!!!!!!!!!!!!!
  We gunnen je het van harte!!!!!!!!!!

 • Bloedmooi was het eerste dat in mij opkwam toen ik de foto zag. Als hij ook nog eens een super karakter heeft! Wauw.

 • Renate

  Persoonlijk vind ik hem mooier dan Totilas, hoop dat het net zo’n goede combinatie gaat worden en dat we er veel van kunnen gaan genieten, gefeliciteerd met deze mooie hengst

 • Ruud Scholtens

  Dit paard kreeg vorig jaar tijdens zijn keuring in Zuid Duitsland een staande ovatie en dit was zeer terecht!Wat een beweging en power.
  Heel veel succes met deze prachtige hengst Edward,het is je van harte gegund.

 • F.Troost

  Edward,heel veel geluk met deze geweldige hengst,ben zeer nieuwsgierig naar de reactie van de hengstenkeuringscommissie in november.
  In zijn type is het mijns inziens een zeer correct paard en deze bloed opbouw is ook zeer interessant.
  Mocht hij gekeurd worden dan zullen wij de hengst zeker gaan gebruiken.

 • G.Toonen

  Zie hier,de opvolger van Bretton Woods,hoop voor Edward wel dat hij over een beter achterbeengebruik beschikt en voor de fokkers onderons dat hij helemaal gezond is.
  Maar ach,anders kan hij altijd nog naar P.S

 • Namreh

  Ik wilde schrijven wat Helena uit Oegstgeest al zei:
  zorg nu voor een eigenaarschap dat garandeert dat wanneer de combinatie gaat spetteren er geen kink in de kabel komt door een tussentijdse verkoop.
  Mijn idee: sponsor Edward en de zijnen massaal met een donatie o.v.v. aankoop Jack Sparrow. Ontvang bijvoorbeeld per gesponsorde € 100,-/€ 250,-/€ 500,- een genummerd deel-sponsoreigendomscertificaat (net als een aandeel dus), dat bij een stijgende populariteit van de combinatie (lees waardestijging Jack) tegen een in verhouding staande prijs verhandelbaar zou kunnen zijn. De door de sponsoring binnengekomen gelden zouden rentegevend op de bank bewaard kunnen worden en zouden wanneer Jack’s eigenaars dat wensen gebruikt kunnen worden om tot een daadwerkelijke aankoop over te gaan.
  Zij die hun sponsorgeld terug zouden willen nemen zouden hun certificaat op elk moment publiekelijk ter overname aan kunnen bieden en op deze manier moet het mogelijk zijn om de combinatie Edward/Jack ‘in het zadel’ te houden zolang als Edward dat wil. Bij een onverhoopt voortijdig einde van de sportcarriere van Jack kunnen de bewaarde gelden dan weer aan de sponsoren, ofwel de houders van de certificaten, teruggegeven worden. Geen goed idee?
  Kom maar met iets beters dan!
  Ik ben bereid om in samenspraak met een notaris de organisatorische kant van het gebeuren
  op me te nemen, indien daar behoefte aan zou zijn.
  Edward of ieder ander kan me via de redactie
  -mailadres is bekend- hierover benaderen.

 • Meta

  Het dier is pas 4 jaar oud!
  Ik zou denken ,rustig achter de schermen trainen en tot volle bloei en wasdom laten komen…houdt hem VER weg van alle commerciële hebzuchtige profiteurs en paparazzi!
  Zwichten voor geld is en blijft altijd op de loer liggen.zeker als het om miljoenen zou gaan…eer en roem vervagen dan.Een paard is en blijft zeer kwetsbaar,vooral omdat er nu al zeer hoog gespannen verwachtingen rijzen…

  Laat U vooral niet gek maken!
  Amen 😉

 • helena

  Ik veronderstel dat Edward van de verkoop van Totilas financieel niet armer is geworden. Misschien is het allang in hem opgekomen om dit geld te gebruiken voor de aanschaf van een deel van Jack. Edward, koop dit paard gedeeltelijk en laat hem vervolgens in alle rust en stilte uitgroeien en zich ontwikkelen, ver van alle media hysterie, want Jack is pas vier en nog o zo kwetsbaar. Bovendien, zelf gekocht heeft over het algemeen meer emotionele waarde en wordt dan meestal voorzichtiger mee opgesprongen, precies wat Jack nodig heeft.
  T-shirts kunnen altijd nog gemaakt worden.

 • helena

  Ik bedoelde mee omgesprongen, niet mee opgesprongen, dit was een bizarre type fout

 • Isaac van Buren

  Laten wij Eward gewoon veel succes wensen met dit prachtige paard en aannemen dat de hele transactie in goede harmonie is verlopen.
  Neem aan dat Edward zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en zelf alle vertrouwen in deze hengst heeft,of hij nu wel of niet gedeeltelijk eigenaar is,voorlopig heeft hij weer een prachtdier voor de toekomst.
  Hoop dat wij allen nog veel mooie momenten m tegemoet mogen zien van Edward en Jack Sparrow.

 • Irmgard Schullte

  Bey liebe Jack Sparrow,viel gluck mit Ihrem neuenreiter Edward Gal.
  Lassen Deutschland stolz auf dich!

 • Sophie

  Hallo meneer edward, ik ben sophie en ik ben 8 jaar. als u jack sparow helemaal klaar maakt dan neem ik hem weer van u over als ik wat groter ben. groetjes en een dikke kus voor jack hij is echt vet hij lijkt wel een standbeeld !
  doeiiiiii van sophie

 • tineke

  Helemaal mee eens met het commentaar van Meta den helder want zij en ik willen je het allerbeste geluk toewensen met behoud van dit prachtige paard. Houd hem heel alstublieft!!

  een kind kan de was doen met zo’n superpaard.

  veel succes en wijsheid toegewenst met deze prachtige aanwinst en hopenlijk kunnen wij over enkele jaren van jullie prestaties genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook