Ga naar hoofdinhoud

Veulenveiling Dronten 2023 met kwalitatieve en interessante collectie 

Ad
Cat.nr. 27: Bordeaux x Foundation. Foto: Veulenveiling Dronten

Op vrijdag 1 september komen 56 kwaliteitsvolle dressuur- en springveulens onder de  hamer in het Hippisch Centrum Flevodrome, Dronten. Na een sfeervolle en geslaagde  eerste editie van Sportpaardenveiling Dronten in eigen huis, gaat ook nu de Veulenveiling  voor het eerst op deze prachtige nieuwe eigen locatie gehouden worden. 

Met 28 dressuur- en 28 springveulens is de collectie perfect in balans en is er op  vrijdagavond voor zowel de dressuur- als de spring liefhebber genoeg te zien. Een mooie  afwisselende collectie veulens met extra beweging, uitstraling en interessante bloedvoering. Bent u benieuwd? De gehele collectie is hier te vinden.

Veiling

De veilingdag start vrijdag 1 september om 17.00 uur met de presentatie. Om 19.30 uur gaat  de veiling van start en komt het eerste veulen onder de hamer. De toegang is gratis. Wilt u  de veiling graag vanaf de VIP-tribune beleven? Dat kan! Neem voor vragen of reserveringen  contact op met het secretariaat: mevr. L van Zanten op telnr. 06-53787221.  

Heel graag tot ziens tijdens de 32e editie van Veulenveiling Dronten! 

Locatie 

Hippisch Centrum Flevodrome 
Wisentweg 9a 
8251 PB Dronten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.