Ga naar hoofdinhoud

Kees van den Oetelaar met drie dressuurhengsten naar BWP-keuring

Kees van den Oetelaar stelt naast twee springhengsten, ook nog drie dressuurhengsten voor op de BWP Hengstenkeuring volgende week. Samen met De Roshoeve is hij eigenaar van cat.nr 64 Ons Noud (Firestone x Trento B), cat.nr 67 Elton (Escolar x De Kooning) en cat.nr 68 Flynn (Fahrenheit x Sir Oldenburg). 

In totaal zijn er vijf dressurhengsten aangemeld voor de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring.

Naast de drie hengsten van Van den Oetelaar zijn dat cat.nr 65 Norton van de Dries (For Romance I x Quaterback) en cat.nr 66 Jackson Begijnhoeve (Apache uit de moeder van Johnson) van Stoeterij de Begijnhoeve.

Lees ook:
Veelbelovende collectie BWP Hengstenkeuring

Klik hier voor de volledige collectie
Klik hier voor de collectie op HorseTelex
Klik hier voor het programma
Klik hier voor meer informatie

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook