Ga naar hoofdinhoud

Numero Uno topaanvoerder springhengsten Den Bosch

Met in totaal 109 geselecteerde springhengsten is de collectie voor de tweede bezichtiging in Den Bosch compleet. Numero Uno is met acht doorverwezen zonen de topaanvoerder. Zirocco Blue VDL volgt op de tweede plaats met zes geselecteerde zonen.

Er werden in totaal vijftien zonen van Numero Uno voor de eerste bezichtiging aangeboden en van Zirocco Blue VDL waren dat er  twaalf.
Zambesi was de vader van vijf hengsten, die naar Den Bosch door mochten en van zowel Indoctro als Nabab de Reve mochten er vijf zonen door.

De Grand Prix-hengst Arezzo VDL behaalde een 100%-score met vier zonen die allen terug mogen komen in Den Bosch. Ook van KWPN-erkende Action Breaker werden alle drie de  aangeboden zonen geselecteerd.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Numero Uno topaanvoerder springhengsten Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook