Ga naar hoofdinhoud

Twee Ampère-zonen naar verrichtingsonderzoek DWB

Ampere (v. Rousseau) leverde de EPTM-topper.

In het verrichtingsonderzoek van het stamboek DWB, dat volgende week in Denemarken begint, gaan twee zonen van de KWPN-gefokte Ampère van start. Daarnaast loopt één jonge hengst van Zack, eveneens een zoon van Rousseau, en één zoon van Tuschinski-nazaat Temptation mee in het onderzoek, dat in totaal tien dressuurhengsten telt.

Op het Torring Riding Centre in Denemarken vindt van vanaf 19 oktober tot en met 23 november het 35-dagen onderzoek plaats. Op de eerste dag presteren de hengsten zich eerst op de harde bodem en vervolgens onder het zadel van hun eigen ruiter. Op 23 november eindigt het onderzoek, waarna bekend wordt welke hengsten hun dekbevret krijgen bij het DWB.

Deelnemende hengsten:
Tin Tin (Attention x Cavalier x Akzent II)
ERA Dark Legend (Dancier x Sandro Hit x Caprilli)
Hesselhoj Donkey Boy (Dancing Hit x Milan x Kawango)
Feel Good (Fürstenball x Friedensfurst x Ibikus)
Salut Halsnaes (Temptation x De Noir x Andiamo)
Antobello (Ampère x Fürst Heinrich x Weltmeyer)
Bogegaardens Alphabeat (Ampère x Don Schufro x Lauries Crusador xx)
Farrell (Fürstenball x Dacaprio x Wolkenstein II)
Zalabaster (Zack x Alabaster x Donnerhall)
Dreamline (Don Olymbrio x Hotline x Don Romantic)

Bron: Horses/DWB.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook