Ga naar hoofdinhoud

VDL-hengst Arezzo wordt keur verklaard

Exclusief
Arezzo VDL hier met Jessica Kürten Foto: Pierre Costabadie/ www.arnd.nl

Het moet nog gebeuren donderdagavond op de hengstenkeuring, de keurverklaring van de twaalfjarige Arezzo VDL (v. Chin Chin). Wiepke van de Lageweg liep alvast op de feiten vooruit door Arezzo van het keurpredicaat te voorzien in zijn nieuwe folder

Arezzo VDL werd gefokt door H. Mulder uit Blankenham uit de prestatiemerrie Sarjolijn (Heartbreaker x Renville). Als driejarige was Arezzo VDL kampioen van het verrichtingsonderzoek, hij werd ingeschreven 87,5 punten.

Arezzo liep internationaal onder Jessica Kürten en Jur Vrieling. Onder Vrieling liep de hengst onder andere naar de tweede plaats in de Grote Prijzen van Drammen (1,55m) en Bonheiden (1,50m).

Twee goedgekeurde zonen

Bij het KWPN heeft Arezzo VDL twee KWPN-goedgekeurde zonen: Hampshire VDL (mv. Indoctro) en Illusion (mv. Ukato). Op de merriekeuringen scoorde Arezzo onder andere met dochter Ialba VDL (mv. Zavall VDL), die 90 punten kreeg voor het vrijspringen en op de NMK derde werd.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook