Ga naar hoofdinhoud

VDL Stud verkoopt Sheraton en Inspiration naar Frankrijk

Inspiration VDL (Balou VDL ) Rob Heijligers Foto: Jacquelien van Tartwijk
VDL Stud maakte gisteren op zijn website en Facebook-pagina bekend dat zij hun hengsten VDL Sheraton en Inspiration VDL naar Frankrijk hebben verkocht. Beide worden daar ingezet voor de fokkerij en de vierjarige Bubalu-zoon Inspiration zet bij zijn nieuwe eigenaar ook zijn sportieve carrière voort.

De achttienjarige Sheraton heeft een nieuwe eigenaar gevonden in Elevage du Gue uit Montrond-le-Château. De zoon van Indoctro is zowel bij het KWPN als bij het Selle Français en SWB goegekeurd en heeft ook enige jaren in Zweden ter dekking gestaan. De hengst heeft zelf op 3* en 4*-niveau gesprongen, eerst onder Suzanne Tepper en daarna met Niklas Arvidsson.  Ook een aantal van zijn kinderen springen op het hoogste niveau zoals Woklahoma met Roberto Teran, Well Done onder Julien Gonin en Zerafina 5 met de Duitser Andreas Kreuzer.

Inspiration VDL

De vierjarige Inspiration VDL is verkocht aan Société Equiplus uit Glatigny. De zoon van Bubalu werd vorig jaar goedgekeurd bij het KWPN en liep in de kampioenskeuring op de vierde plaats. De hengst werd na het verrichtingsexamen ingeschreven met 78.5 punten.

Bron VDL Stud/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook