Ga naar hoofdinhoud

Volg de Nationale Tuigpaarden Dag live

Livestream
Foto: Wendy Scholten

De Nationale Tuigpaarden Dag in Ermelo is vandaag vanaf 8.30 uur geheel live te volgen. Niet alleen via KWPN.tv, maar ook via ClipMyHorse.tv. De Nationale Tuigpaardendag staat al jaren als hét Tuigpaardenfeest van het Jaar in de agenda van alle tuigpaardliefhebbers. Nog steeds is het de drukst bezochte dag van de KWPN Kampioenschappen.

Allereerst is de Nationale Tuigpaardendag de finale van het merriekeuringsseizoen. De allerbeste twee- en driejarige en keur- en elitemerries worden afgevaardigd naar de Tuigpaardendag. Het KWPN is nog niet op het lumineuze idee gekomen om de tuigpaardveulens ook naar de Tuigpaardendag te halen, die lopen pas volgende vrijdag.

Andere rubrieken

Andere hoogtepunten zijn de aangespannen rubrieken voor merries, het KWPN Kampioenschap tuigpaarden gereden door junioren, de strijd tussen de goedgekeurde hengsten om de Manno Trofee, de Nationale Tuigpaardveulenveiling, de verkiezingen Tuigpaard Fokker van het Jaar en Tuigpaard van het Jaar en uiteraard de Finale der Nationale, waarin gestreden wordt om de titel Topsportmerrie van het Jaar om de Greet Bergstra Bokaal. Sinds 2014 strijden de cracks uit zowel de nationale als de regionale ereklasse om de Renovo Schaal.

Klik hier voor het programma

Klik hier voor de startlijsten van de concoursrubrieken

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook