Ga naar hoofdinhoud

EK Rotterdam zoekt mascottepakdrager

De organisatie van het Europees Kampioenschap in Rotterdam doet op facebook een oproep. Ze zoekt mensen die in de huid willen kruipen van de mascotte van het EK. 'De EK mascotte is klaar... We zoeken alleen voor een aantal momenten op een aantal dagen nog iemand die in z'n huid wil kruipen. Vind jij het leuk om prominent op de komende EK's aanwezig te zijn en door iedereen aardig gevonden te worden? Dan is dit je kans!', is te lezen op de facebookpagina van het EK.

Bron: facebook EC Rotterdam 2019

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook