Ga naar hoofdinhoud

Twintig federaties zeggen deelname WK Voltige junioren toe

Nederlandse Junioren in actie op CVI Ermelo 2014

Voor het eerste Wereldkampioenschap Voltige voor junioren hebben wereldwijd twintig federaties aangegeven dat zij een afvaardiging zullen sturen. Nederland is gastland van dit mondiale kampioenschap, welke van 5 tot en met 9 augustus 2015 plaatsvindt in Ermelo.

De deelnemers komen uit Amerika, Australië, België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Ecuador, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Mauritius, Oostenrijk, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zuid Afrika, Zweden, Zwitserland en uiteraard Nederland zelf.

De organisatie van dit WK ligt in handen van Stichting CVI Ermelo, ondersteund door de KNHS. Het WK is een primeur voor de voltigesport en voor het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook